Nyårsafton .. 2007-2008

2007-12-31 16:16:54 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja det är väl inte så mycket att hurra för?
William vaknade runt halv 8 idag så jag la han mellan oss så somnade vi om till halv tio . sen gick jag upp o skulle sätta på han en torr blöjja , o då såg jag att min lille kille va helt skinnflådd på höger sida av pungen :( han har haft lite eksem liknande innan , men det har jag ju smörjt in o igår såg det mycket bättre ut . men imorse , fyyy =( men han verkar inte ha ont av dt , så vi åkte upp till maxi sen så köpte jag en storlek större på blöjjorna ifall det kan ha varit det , att dom suttit för tätt så det legat o skavt eller ngt , så nu får han ha 7-14 kg på sin blöjjisar istället . Får väl se om det blir bättre annars får vi gå till farbror doktorn med det .

Annars blir det lugnt ikväll för vår del , pappsen ska spela på Sand :/ tråkigt för våran del , men det är bra betalt så det får gå helt enkelt . Vet ej om vi ska sitta hemma idag eller om vi ska kika bort till Williams farmor o farfar , inte helt bestämt mig än . GAAh , beslutsångest . Just nu sover han en liten stund så han inte är så grinig . hihi .

Mitt år har vart jätte bra :-)
11 Decmeber 2006 testade jag plus , då fick vi veta att det bodde en liten krabat i min mage ..
1 Mars , va vi på Ultraljud på NÄL , ååh vi fick se vår skrutt för första gången , fick med mig 5 jätte fina bilder hem ..
24 Augusti föddes våran underbara son William . Kunde inte vart mer lycklig än så :)
så ja mitt år har varit helt underbart . Kan man önska sig nått bättre?

              

image167
   

Kommentarer
Postat av: bea

åh vad mysiga bilder :)

2008-01-03 @ 00:17:55
URL: http://beapettersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback