Torsdag , 13 December - Lucia !

2007-12-13 11:36:20 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Så var det Torsdag då , William sov hela natten i sin säng ;D vaknade 06.30 o käkade lite sen fick han ligga mellan oss lite o somnade om , sen gick vi upp vid 10 ungefär :-) Har vart superduper trött idag , och är fortfarande skulle lätt kunna sova några timmar till . Men nu är man uppe iaf , vid 2 tiden ska jag o william gå till Öppna Förskolan på Lucia firande , så william ska få ta på sig tomte kläderna , :) Hoppas han inte kräks ner dom då , vore ju inte så kul =/ vi håller tummarna , han har inte spytt som en tok idag :p haha .. verkar som att älskling ska vara hemma idag , då lastbilen skulle in på lagning idag , inte mig emot :) hehe .. vi har gärna pappsen hemma :-) Speciellt då han ska spela på Sand fredag & lördag . så vi bara njuter när pappsen e hemma ;D Nu ska jag göra mig lite frukost tror jag , kram på er .

Vad ska ni göra idag??

Kommentarer
Postat av: Mia

jag skall på lite luciafirande som barnen har på förskolan:) älskar lucia, så FINT! bättre än jul enligt min mening. Puss på er!

2007-12-13 @ 12:14:43
URL: http://miamariah.blogg.se
Postat av: Christina

är det lucia firande på öf idag? visste jag inte. har inte kunnat gå dit på ett tag nu =/ kul. synd att jag inte visste det tidigare isf hade vi kunnat gå dit med. men men. det är som det är ibland.

2007-12-13 @ 12:22:14
URL: http://kicket.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback