Dopet Avklarat ..

2007-11-24 16:31:14 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Äntligen är det över så himlans skönt att ha det avklarat o slippa all hysteri som vart kring det , och hoppa på nästa hysteri , JULEN .. hehe , imorse iaf så åkte vi hemifrån vid halv 9 , skulle hämta tårtorna kl 9 , Sen till Sand o fixa iordning med allt , det gick ganska smidigt , sen blev det att åka direkt till kyrkan , ta på Wille dopklänningen o sen började själva dopet , vilket gick jätte bra och han var jätte duktig , grinade lite bara när jag fick lägga han ner i min famn då prästen skulle ta vatten på han shuvve , det var väl inte så jätte omtyckt . Men han var så duktig mammas prins :)

Sen begav vi oss ner till Sand där kalaset var , det åts tårta o kakor , och dracks kaffe och saft ;D och folk tjatade med varann och jag hoppas att dom hade trevligt , sen öppnade vi alla presenter som William fick , och alla var jätte fina och vi blev verkligen jätte glada , TACK SÅ MKT FÖR ALLA FINA PRESENTER !! :)

Nu är vi hemma en liten stund , innan vi ska iväg till Björn kl 18.00 på Middag och lite go dricka =) Det ska bli gött ,
William sover hemma hos sin farmor o farfar inatt så vi är lite barnlediga :)

Nej nu ska jag vila min lilla kropp innan vi ska åka .. Heeej ..


              
                                

Kommentarer
Postat av: Frida

varsegod :D :D tänka sig, jag kommer ihåg :D

2007-11-24 @ 17:01:35
URL: http://friidadrotz.blogg.se
Postat av: Nathalie

Varför e vissa kort prickiga ? :O

2007-11-24 @ 22:29:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback