JAAA :-)

2007-11-01 19:31:23 Dagboken
» Kommentarer(2) «


VI FICK DEN !!!!!!!! Lägenheten alltså , ringde idag o kollade hur det gick , o hon sa att den e våran!!! Inflyttning om en månad alltså 1:a December , fan va jag längtar efter att få inreda den precis som jag vill :) och få inreda lillemans rum , fast det skall tapetseras om i en ljusare blå färg hade jag nog tänkt mig , just nu är det rummet grått. och det vill jag ej ha . Ska sälja vårat köksbord med , så är det nån som är intresserad av att köpa ett Barbord med tre stolar , för ca 300 ,- så säg till :-) ska nämligen köpa ett annat . Jag är så glaaad nu !!

Ja idag var ju då hos tandläkaren , dom polerade mina tänder lite granna , tog bort en fyllning jag hade på den tanden för att "lätta på trycket" o la ett trcyk förband som hon kallde det , som jag skall ha i 2 veckor tills jag skall dit nästa gång , och då blir det att göra en rotfyllning :-( fick även pencillin för min tandköttsinflammation. så får hoppas att det blir bättre. man kan ju alltid hoppas .

sen gick jag o mötte Åsa & Elin , vi tog en promenix till stan , kikade lite i affärer , jag hittade 2 par bralls & en fräck Body till Wille , så passa vi på att fika lite oxå medans grabbarna åt . ;) sen efter en stund på stan traskade vi hemåt , hurtiga som vi är ;D Alltid skönt att gå ut och gå och trevligast är ju när man har sällskap . Sen gick jag o Wille hem till hans farmor o farfar , för det va matkris o ja ansåg att vi inte skulle hinna hem innan han skulle börja skrika efter mat :p så det va lika bra att stanna till där , när vi ändå var i närheten ..

Imorn är det fika dags , jag o elin ska ta en promenix ner till stan på morronen , o sen ta bussen ut till Överby . Man kanske hittar ngt snyggt till dopet , tänkte jag skulle kika , sen blir det väl även ngt till William oxå skulle jag gissa på . :-) Det brukar bli det iaf . nej nu får jag gå o ta min son , det e matdags igen :)

image62

SÄLJES 300 KR !!!!!!

Kommentarer
Postat av: mezzie

Åh gratttis!
Vad kuligt med flytt *hihi*

2007-11-02 @ 13:23:24
URL: http://enmammasvardag.blogg.se
Postat av: munin

vad kul att ni fått en ny lägenhet =) Grattis.

2007-11-02 @ 17:15:29
URL: http://munin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback