Kinna

2007-11-04 20:17:23 Dagboken
» Kommentarer(2) «


i förmiddags åkte jag och Älsk till Kinna , William fick vara hos sin faster under tiden , vi skulle köpa vårat snygga köksbord , som vi hittade på en annons på Blocket , finns bild på det i ett tidiagre inlägg , så vi påbörjade våran resa neråt , åkte via Göteborg o så mot Kinna då , körde lite fel när vi väl kom in i Kinna , men det visade sig sen att vägbeskrivningen vi skrivit ut från Eniro inte stämde som den skulle , men fram kom vi af , och bordet fick vi köpt + 4 stolar då ;D sen åkte vi mot Trollhättan igen , stannade i Ale för att käka på Mc Donalds eftersom det kurrade lite i våra magar . Sen mötte vi upp älsk's chef i Skepplanda , han skulle visa vart J skulle köra imorn o lossa .

Sen åkte vi hem o bar upp bordet o fixa iordning det , o monterade ner det gamla , så nu ligger det bara o väntar på att Sandra ska köpa det , (: sen åkte vi iväg o slängde kartonger , o sen vidare till Maxi , köpte lite mer mat till lilleman , han behövde det så som han äter , hahah ... så köpte vi lite gott tills ikväll , päron cider , glass & päron halvor ska det frossas i när william somnat så då ska vi mysa för fulla muggar här hemma ..

Ha en trevlig kväll kära läsare .. Så kul att läsa era kommentarer , gör att man vill fortsätta skriva ! ett (v) till er !!


image71

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni verkar vara en lycklig familj :)

2007-11-04 @ 20:54:49
Postat av: Linda

Ååh gud vad skönt det måste varit att åka på road trip utan barn :) Ännu mysigare sen på kvällen verkade ni ha :)

2007-11-05 @ 00:52:03
URL: http://pallekuuling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback