~ * clear my mind * ~

2007-10-15 23:15:58 Dagboken
» Kommentarer(1) «


ouuff , har tusen tankar i mitt huvud just nu , vill bara skrika känns det som . vill stänga av telefonerna så INGEN kan höra av sig till mig , för jag är så jävla trött på allt !! orkar fan inte mer nu , jag har iaf vart ute på en helt jävla underbar promenad med rocky , gick en ganska lång vända , va så jävla skönt att få komma ut o rensa dessa jävla tankar , bara få vara för en liten stund , o bara andas lite frisk luft . känner att jag behöver det just nu .
yes , it's my life , och jag lever det hur jag vill , när jag vill , o vart jag vill , så är de bara ! och jag vet att jag är den bästa mamman i hela världen , för min son !! han är mitt allt , och jag antar att jag och jörgen är hans allt !! för vi älskar iaf han mer än allt i hela världen . <3

Innan jag gick ut på min underbara promenad så matade jag lilleman , o nattade honom inne hos sin pappa i sin säng då såklart . va inne o titta till han innan jag gick ut , o han sov som en prins . våran lilla prins . det finaste i hela världen såklart !! jag ska snart gå och lägga mig jag med , men först ska jag dricka upp mitt te .

Jörgen & William , ni betyder allt för mig !! <3


image11

Kommentarer
Postat av: Frida

Så där känner jag också.. Visst är det skönt att bara ta hunden & gå, gå & tänka =)

2007-10-16 @ 05:32:21
URL: http://friidadrotz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback