Våg av känslor

2008-04-16 21:47:08 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Jag har precis suttit och tittat på Barnmorskorna , åh shit vilka känslor jag fick , kunde verkligen sätta mig in i dom blivande mammornas förlossningar , känder verkligen hur ont dom har när dom ligger där med intensiva värkar , dels för att jag drömmer mig tillbaka till min egen förlossning , som jag självklart tyckte var svin jobbig då . Men när jag tänker efter så var den nog inte så jobbig iaf . 16 timmars värkarbete varav 2,5 timmars krystvärkar och sen kom en välskapt underbar liten prins! Den enda skråma som efterlämnades va lite bristningar invändigt .

Jag tänker ju helt klart göra om den underbara resan som att få gå igenom en graviditet , även om övertiden var pest och pina , så gör jag mer än gärna om det . och själva förlossningen är helt klart det häftigaste jag någonsin varit med om . är så stolt över mig själv , över vad man klarar av , vad ens kropp klarar av!

Sitter och väntar på att sex in the city ska börja , så jag ska alldeles strax gå och lägga mig i soffan! :)

Vill även tilläga det hära med Rocky & Skillz , klart att Skillz inte vet vad som är rätt eller fel eftersom han bara är en valp . Men han ska även lära sig , och ja han kommer ju aldrig närma sig Rocky igen , och det var inte bra av Rocky att bita Skillz på det sättet , han kunde markerat på ett helt annat sätt än det han gjorde , men det går inte att göra så mycket åt just nu ? och det spelar ingen roll om hunden är en piibull eller om det hade varit en schäfer eller vilken ras som helst . Nu gick det ju hyfsat bra iallafall och Skillz lever ju så att säga . Så sluta tjafsa om det i min blogg , snälla?

/Over and out

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Haha ja håller med =P men blev irriterad för carinas kommentar, det verkar på henne att skillz gjorde så för att han va en pitbull annars hade han inte gjort det .. Självklart är inte fallet, men rocky tyckte antagligen att han behövde försvara sig å gjorde det, på ett sätt han inte borde men å andra sidan så kanske det inte va meningen att det skulle bli så hårt . Varav han skämdes lite efteråt .
Men allt gick ju bra ändå å skillz lär inte göra om det .

2008-04-16 @ 21:56:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback