Krock

2008-08-17 21:38:52 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Ja Jörgen kom och hämtade mig hemma hos Therese, när vi sen skulle svänga in på gården till Jörgens mamma för att plocka upp William, då körde det in en kille rätt i röven på bilen, (han körde in i dragkroken) så det blev inga märken på våran bil. Hans bil blev det desto värre med, Regskylten lossna, Typ halva kjolpaketet fram lossna, lampan krossades, o huven blev det nån inbuckling på, + att han hade bara trafikförsäkring, medans vi har helföräkrat våran bil. Fast bilen var inte det värsta, utan det va Jörgens nacke, då han har en whiplashskada sen innan, så kom allt detta upp igen, han fick mega ont i nacken, började må illa och ont i huvet.. Så han är på väg upp till akuten och skulle få träffa en kirurg som skulle kolla på hans nacke, sen får vi väl kontakta försäkringsbolaget imorn och se vad dom säger. Stackars min älskling, han har verkligen otur, väntar på att få höra nått ifrån han hur det går.. ♥

Annars har jag precis smällt i mig lite ostkaka, sitter här med värk i huvudet, tänkte jag skulle ta en tablett om det inte ger med sig, sen blir det väl snart gå och lägga sig, vill bara att Jörgen ska höra av sig, ska ju upp till skolan imorn, tack o lov börjar jag inte förän 10.10, så jag behöver inte gå upp jätte tidigt. Får se om Jörgen kan ha William imorn, eller om han får vara med Nathalie när jag är i skolan.. Får se hur ont Jörgen har imorn helt enkelt.

Jag köpte iaf inga kläder på klädpartyt, det fanns inget som föll mig i smaken, plus att vi har köpt så jätte mkt kläder till William nu, så det behövs inte mer just för tillfället, imorn är det tvättdags igen med. Ska tvätta upp mattorna, + att jag tänkte ta alla handdukar, lika bra att få det gjort.. Nej nu ska jag gå o slänga iväg ett sms till min älskling..

Kommentarer
Postat av: Lisa

Usch! Hoppas det inte är allt för allvarligt då!!! =/

2008-08-17 @ 22:39:57
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: -MammaE

Meen fyyyyy hoppas det gick så bra det kan för han på NÄL!

Du får hälsa krya på sig till han!

2008-08-17 @ 22:46:17
URL: http://mamatill2.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback