Lördag 16/8

2008-08-16 10:40:48 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Enbart 8 dagar kvar till 1-års dagen! :) Usch va tiden går fort, va fort det har gått sen William föddes, det är sjukt hur fort hans första år har gått, tycker inte att det känns som att det va längsen han va en liten bebis som bara låg o åt, pissa och sket typ, sen att få vara med o se alla underbara framsteg han har gjort. från första leendet, till det första skrattet, till att han började vända sig, kunna sitt och krypa, ja alla underbara framsteg, det är underbart att få se allt. Nu är han mest en liten kille som pillar på PRECIS allt, han är över allt, högt och lågt. Men han är underbart våran älskling, även om det kan bli jobbigt ibland när han pillar på allt han inte ska.. Men det är ju så det är att vara barn.

Idag sov vi till kl 9, då gick jag upp och bytte blöja och gav han välling. Sen dess har han vart väldigt pillig o kryper i all världens fart över allt. haha^^ Jörgen sitter och lyssnar på melodikrysset och jag ska strax gå ut med Rocky. Ska bara klä på mig lite, idag blir det nog en lugn dag :) En familjemysdag.. Så idag satsar vi nog på en prommis tillsammans allihopa :)

Vad ska ni hitta på idag?

Kommentarer
Postat av: Elinasmamma

Hihi klart barn ska pilla på allt :) Annars får man ju inge jobb som mamma ;) Hahah

2008-08-16 @ 11:22:03
URL: http://eliinasmamma.blogg.se/
Postat av: Annelie

vilken mysig blogg du har kika gärna in hos mig med för jag har oxå en william ;)

2008-08-16 @ 12:23:22
URL: http://almondine.blogg.se/
Postat av: mia

låter som en mysig dag !

här blir det en mysdag med :) ta långa promenader med hundarna...så fint väder det är ute..hur dant väder har ni ?

2008-08-16 @ 16:24:35
URL: http://miakemell.blogg.se/
Postat av: Sandra

Det är härligt när man ser det går framåt =D

Emmi skrattar som bara den när man pratar med henne och hon "pratar" tebax =D Hon har börjat vända sig lite med när hon ligger, så roligt att se =D



Händer inte mycke hos oss idag, regning och soligt väder om vartannat. Blir väl nån mat snart sen bara mys. Ha det så bra ;)

2008-08-16 @ 17:24:59
URL: http://ontheway.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback