Lördag 23/8

2008-08-23 09:37:00 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Igår gick jag o la mig tidigt, va verkligen sjukt trött.. Somnade som en stock o skönt va det, jag behövde lite sömn. Och det fick jag :) Imorse när William vaknade så fick Jörgen gå upp och ge han mat och byta blöjjan, jag tom tempen och idag är han feberfri, så skönt! Han är fortfarande väldigt gnällig och det är inte mycket som duger, men när vi plockade fram gunghästen som han ska få imorn egentligen, då sken han upp som en sol :0) Kul att han tyckte om den, nu kommer väl han sitta på den mest hela tiden, våran lilla skitunge, idag är sista dagen han klassas som spädbarn (bebis) imorn är han ett barn.. :) En stor kille, för imorn fyller våran lilla kille 1 år!

Tänk att för ett år sen, idag var det BF+ 15, 15 jobbiga dagars övertid, men då visste vi att vi iaf skulle få träffa vårat barn imorgon, för då hade vi tid kl 10 på NÄL för en igångsättning, men det slapp vi som tur va för vi kom innan tidigare för jag hade fått värkar, aldrig trodde jag att det skulle komma en sån underbar liten person ur min kropp, som skulle förändra hela mitt liv, till nåt så positivt, det finns ingen jag älskar så som William, han är det bästa jag har! Och jag gör allt för honom, du är det bästa som nånsin hänt mig William ♥ ..

Idag är det visst nån MC kortege, som vi visst ska iväg o titta på, jag är dock inte speciellt intresserad men William är ju, så det är ju för hans skull.. Sen vette tusen vad som händer. Imorn kommer Björn hit, (Williams fadder) och ska fika lite o gratta William såklart =) + att han ska få lite paket av oss oxå såklart, klart man ska ha paket på sin födelsedag..
Nu ska jag gå o ta mig lite frukost o fortsätta bläddra igenom tidniingen..

Kommentarer
Postat av: Emelie

Roligt att William gillar gunghästen =) Denniz fick en sån fast det var en liten dinosaurie istället och den tittar han knappt åt..går och kramar den ibland men =)

2008-08-23 @ 10:43:48
URL: http://emeliexxx.blogg.se/
Postat av: Malin.

Okej, men då kan jag ju inte intervjua dig, eftersom att jag måste visa att du finns. :/

2008-08-23 @ 12:28:21
URL: http://malinvictoria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback