Onsdag 13/8

2008-08-13 10:06:18 Dagboken
» Kommentarer(7) «


"Lill-lördag" idag, vilket betyder fiiiika! Japp kl 13 ska vi träffa dom andra tjejerna nere i stan och fika. Jag gick inte upp förän 9 idag, va gött seg imorse, hade helst bara vänt mig om för att somna om, men då kom det en liten herre in krypandes till mamma som inte tyckte att hon skulle sova. Så då var det lika bra att gå upp, fixade mitt hår snabbt och lätt och sminkade mig lite snabbt, rekord för att vara mig, sminkat mig 3 dagar i rad nu, innan hände de typ bara när vi skulle ut o festa som jag sminka mig, haha! Det ni.. Men e nog bara en period, jag kommer snart gå tillbaka till min Non Makeup period^^ Den har jag haft i 1,5 år typ om inte mer.. haha!

Gick även ut med Rocky innan, givetsvis stötte vi på massa hundar =/ + att det började regna och kom en åsk knall när vi va ute, så vi snabba på tempot för att komma in så fort som möjligt. William har precis somnat i sin pappas famn, så mysigt när dom sitter så o gosar i soffan mina killar. ♥

Imorn får dom vara ensamma en sväng utan mig, för jag ska på den första introdagen i skolan! Hjälp va konstigt det kommer kännas att vara i skolan .. =( Har inte gått i skolan sen jag va 17, dvs 3 år sen.. och nu är tanken att jag ska gå där i 2,5 år. Ska först läsa grundläggande vuxenutb, sen funderar jag på att läsa omvårdnad på komvux. Det återstår dock att se, ska först klara den första kursen =)

Kommentarer
Postat av: Lina

Kan William krypa ur spjälsängen eller sover han i vanlig säng?

2008-08-13 @ 11:49:37
URL: http://neithotep.blogg.se/
Postat av: Emma

Hade ni trevlig på mammafikat? Nu vet vi hur vi kommer ha det om ca 1 år hihi =). Och vilken charmknutt William är =) Jätte söt liten kille, han satt och tittade på bebisarna en snabbis men sen var dom inte så intressanta längre =)

2008-08-13 @ 14:10:31
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Emma

=) Ja men bebisar är söta! Hihhi! Tänk när lille William ska få småsyskon då, då kommer han ha någon att gulla med hela tiden! ;). Japp det är tänkt att det bara är det jag ska äta. Men om några veckor ska jag trappa försiktigt till mat och då blir det en måltid per dag. Hoppas verkligen dessa dumma gravidkilon försvinner nu. =)

2008-08-13 @ 16:50:07
Postat av: Lina

Ah okej, tänkte att han var en duktig kille som redan kan sova i vanlig säng, hade nästan hoppats att det var så för då fanns ju hopp att vi skulle slippa behöva köpa ny spjälspäng när nästa kommer (alltså att Loke kanske också kunde sova i vanlig säng) =P

2008-08-13 @ 17:11:05
URL: http://neithotep.blogg.se/
Postat av: Emma

Haha ja det finns allt en massa gravid runt omkring en =) Längtar redan tills nästa barn kommer =). Men det är ännu längre för mig tills det blir av!



Det är cambridge jag går på. Mycket godare än jag trott. Har testat nutrilett innan och det smakade verkligen pyton, men här kan man välja massa milkshakesmaker och varma soppor och det smakar faktiskt bra. =)

2008-08-13 @ 17:52:49
Postat av: Emma

Hahaha! Ja här skulle också behövas en operation för att komma tillbaka där jag var innan =). Men man kan ju alltid försöka. Ja jag är en matråtta och godisråtta. Det finns ju inget bättre än att äta något gott. Men jag får tänka att det är kanske bara 3 veckor av hela mitt liv. =) För jag behöver bara en putt ner i vikt men sen kommer jag naturligtvis tänka på vad jag äter men jag kommer inte sluta med godsakerna helt. =) Man måste ju leva också! Japp det är mycket vatten man ska dricka, och det är riktigt jobbigt tycker jag! Men men =)

2008-08-13 @ 19:51:43
Postat av: Emma

Haha ja jag håller med dig. Och sen är det viktigast att man själv mår bra. Det är huvudsaken! =)

2008-08-13 @ 21:38:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback