Onsdag 6/8

2008-08-06 09:58:30 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Idag blir Linnéa 1 år! Grattis på födelsedagen tjejen! Känns som att det är massa födelsedagar nu, massa barn fyller år, snart är det även Williams tur att fylla år :) om 18 dagar, lite mer än 2 veckor bara , sen är våran plutt stor kille, hihi! Natten till igår blev Jörgens vän Jan Lindberg pappa till en liten tjej, så stort Grattis till dottern Jan & Marie. :) Det suger i min bebistarm när jag ser alla gravida, och dom som nyss fått en liten bebis, jag vill ju ha en till jag med, men det får jag nog lägga på hyllan ett tag, vill gärna studera klart först, + att jag vill ha ett jobb innan nästa barn kommer. Men klart att man blir sugen, det går inte att förneka.

William vaknade runt 07.30 idag, då låg han i sängen o gosade med kudden tills han såg att vi var vakna, då studsade han upp i sängen o gapa på oss, Jörgen gick upp och gjorde välling, och sen gick jag o bytte blöjja på herren och gav han lite kläder att ha på sig, idag har vi även slutat med ögondropparna, gud va skönt att inte behöva tänka på dom var tredje timma längre. Idag har vi inte mycket planerat, Jörgen är hemma idag, skönt o ha han hemma lite, i'm not complaining :) Skoj för William oxå att få leka med sin pappa lite, med tanke på att han åker till Strömstad på fredag. o då träffar vi ju inte han förän på söndag igen :/ men men.. Vi har väl fullt upp ändå^^ haha! :)

Glöm inte tipsa om din favorit blogg! :)

Kommentarer
Postat av: amanda

fin blogg :)

2008-08-06 @ 12:47:07
URL: http://amandhy.blogg.se/
Postat av: Eva

Wow! Vilka fina bilder!!! Och vilken söt son du har!!!

2008-08-06 @ 14:04:38
URL: http://mammaochannat.blogspot.com/
Postat av: Madelene Lindahl

Linnéa tackar och niger=D

Jag skulle kunna fota på fredag vid 2-3 tiden efter jag varit hos sjukgymnasten. annars skulle jag kunna nästa vecka vilken dag som helst utan måndag. Kan lördag och söndag med. Vad passar er bäst?

2008-08-06 @ 20:10:25
URL: http://madelenel.blogg.se/
Postat av: Madelene

De kanjag göra. Ska vi vara hos dig igen eller någon annanstans. Några önskemål på bilder?

Du har inte lust att vara modell? BEhöver en som jag kan göra en håruppsättning på och sminka...har ingen just nu som vill.=/

2008-08-06 @ 21:03:20
URL: http://madelenel.blogg.se/
Postat av: Noomi

hejje :)

Haha kan ju tipsa om min egen blogg, haha :-D Kanske inget intressant så men men :-)

2008-08-06 @ 21:07:45
URL: http://www.noomi.bloggspace.se
Postat av: Madelene

Spelar ingen roll för mig heller=)Om ni vill och har möjlighet får ni gärna komma hit. Kanske blir svårt för er och bökigt? Isåfall kommer jag till dig=) Jagtror inte de blir svårt att få dig bra på bild. Ska vi ta det på fredag också?

2008-08-06 @ 21:33:48
URL: http://madelenel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback