Söndag 24/8 - Williams födelsedag

2008-08-24 20:48:09 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Dagen började bra :) William vaknade strax efter kl 8, då gick jag upp o gav han välling o gav han en torr blöjja =) tog även tempen som visade på 37,0, alltså ingen feber så skönt på födelsedagen, dock va han jätte sur hela förmiddan, men lite sömn gjorde susen, :) Jag ställde mig och bakade kokostoppar, och Jörgen gjorde sockerkaka, mina kokostoppar är slut nu, haha =) Så goa va dom^^ , På eftermiddan kom Björn hit, och hade lite födelsedags fika. Han hade även med sig en present till William, 300 kr. Som vi kommer lägga på en cykelsadel till William, som ska inhandlas imorgon. =)

Sen åkte vi o lämnade William hos farmor en stund, o sen åkte vi o köpte ett nytt däck till min cykel, för vi hade tänkt att ge oss ut en stund o cykla, spec då jag suttit inne i lägenheten sen i torsdags så behövde jag få komma ut o röra på mig och få lite frisk luft. Vi cyklade en bra bit o det känns i armar och ben, men gud va skönt det va.

När vi kom hem så kröp William o drog ur sin snutte ur påsen, sen kröp han o satte sig vid sängen som att han ville gå och sova, så pyjamasen åkte på, och Jörgen gjorde vällingen, sen va det natti natti, nu ligger han o sover så sött, efter en fullspäckad födelsedag, imorn väntar nya upptåg. Skolan för min del, skönt att jag börjat 10.10 behöver jag inte stressa upp på morronen. =) En vecka kvar nu innan det är inskolning på dagis. Nej detta va allt för mig för tillfället =)

Kommentarer
Postat av: noah

läs några 08:ors granskning av bloggvärlden ;D

2008-08-26 @ 21:31:12
URL: http://stockholmsbrudar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback