Tisdag 26/8

2008-08-26 08:46:31 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ny dag, nya händelser.. Idag blev vi väckta av William strax efter 7, då låg han o lät i sin säng.. Så jörgen gick upp och gjorde välling o sen när jag gått upp så bytte jag blöjjan och sen satte jag William i köket hos sin pappa, så hade dom lite frukost mys ihop, eller ja dom läste väl tidningen! :) Jag ska strax börja göra mig iordning, bara dra på mig lite kläder och sätta upp håret i en toffs! Inget fint väder idag inte =( Det är mulet och har regnat inatt, så det kommer säkert regna under dagen oxå, speciellt när jag cyklar till o från skolan..

Jag hade tänkt att ta en tur till stan efter skolan, behöver kolla efter en jacka till mig. Om det nu finns nån.. Men när jag väl letar efter nått i klädväg så finns det aldrig. Bara när man inte har råd, men nu behöver jag en jacka när det börjar bli kallt ute. Får la se om jag hittar nått.

Usch har matte idag med =/ Jag vill inte... men det e la bara att försöka orka med det. Får inte glömma att gå till expritionen sen o säga att jag bytt mattekurs. Men det är det där med minnet oxå, man ska ju komma ihåg det. Och det har jag lite svårt för haha^^ Nej om man skulle göra nån nytta kanske?

Kommentarer
Postat av: Christina

Okej, fast jag vill ha orange eller grön om jag ska ha just den modellen. annars blir det en som är både bakåt och framåt vänd.

2008-08-26 @ 20:54:44
URL: http://kicket.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback