Torsdag 28/8

2008-08-28 07:14:07 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon! Idag ville jag inte gå upp, hade mer än gärna stängt av alarmet och "försovit mig" men det är lika bra att pallra sig upp, det är ju bara idag och imorn kvar sen är jag ledig en hel vecka! Det ska bli skönt o bara få ägna tid med William, fast vi har ju iof inskolningen den veckan, + att jag ska träffa Madde i nästa vecka, o fota lite :) Visst låter det som en toppen vecka?

Nu har jag bara en 80 min lektion på morronen, matte! Sen har jag håltimma i 3 timmar, så då åker jag hem till Williams farmor och är med Willepille dom timmarna, så då ska det pussas och kramas! Gud va jag längtar efter min son! Vill bara vara hos han, ligga och krama han och överösa han med pussar! ♥ Men han har det nog skoj hos farmor det brukar han ha =)

Jörgen kom hem inatt, strax efter 1 tror jag klockan va, vaknade till av att Rocky kom in i sovrummet o luktade på mig. haha tokhund. Så nu är min älskling hemma igen, =) Nej jag ska ta mig en kopp te, och vika lite kläder innan jag beger mig till skolan :)

Kommentarer
Postat av: Felicia6

Det är bra Marie. Kämpa på med skolan nu! Inte börja med "försovningar" osv redan då du knappt börjat skolan. Tänk belöningen sen då du har kämpat dig igenom det!

2008-08-28 @ 11:20:48
URL: http://felicia6.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback