Dagens bravader

2008-12-01 20:29:01 Dagboken
» Kommentarer(6) «


God kväll!
Vid halv 12 idag kom Åsa hit o mötte upp oss, traskade först iväg till skolan så jag fick lämna in mitt svarsbesked om kurserna jag sökt inför nästa termin. Så jag får studera då med. Va sista inlämningsdagen idag så det va lixom ett måste, sen gick vi vidare till Stavre, Åsa och barnen gick o lekte medans jag va o träffade tandsköterskan. vi pratade en hel del, och hon skulle prata med min tandläkare om att skicka en remiss till NÄL, för min tandläkarskräck o för den ångesten jag har för att gå till tandläkaren, så jag får narkos o dom lagar mina tänder under narkosen. Skulle det bli så skulle en STOOOOR klump från mitt bröst försvinna, nu snackar vi lättnad. Jag skulle inte behöva gå o vara så rädd hela tiden, slippa den jävla ångesten jag har att gå till tandläkarn, jag hoppas verkligen hoppas att jag få komma dit.
Jag fick iaf en ny tid till tandis i januari, så ja vi får se hur det ska gå..

Sen lämnade Åsa av sina barn till barnens pappa, och vi gick o funderade på vad vi skulle äta, William somnade, o vi bestämde oss för att vi nog va lite sugna på pizza =) Sagt o gjort nu va det bara att välja en av alla stans pizzerior, det blev en på Tingvalla. Vi delade på en, och William fick smaka lite han med, fast han tyckte nog kanterna va godast att tugga på, sen knallade vi vidare till ÖF! Och där var Sandra & Loke.. Sen droppade dom andra in en efter en.. =)
Vi är sånt himla gott gäng som är på ÖF nu, man kan prata om precis allt med dom tjejorna, utan att skämmas! Man kan verkligen vara sig själv.. Jag märker det så tydligt på William oxå hur han trivs med allihop, jag kan gå iväg utan att blir hysterisk o ska springa efter mig, så man vet ju att han är där i goda händer =)

Vi ska iaf planera in en tjejkväll, med lite singstar/karaoke här snart, och lite alkohol på det. Ska bli skit skoj! =) Och så roligt att alla va överens om att INTE gå ut, hehe! Ja det kommer bli skit bra! =) Nu ska jag ta mig en kvällsmacka o sen blir det snart sova, vi ska upp skit tidigt imorn, William ska va på dagis vid 07.50 :/ Känner redan hur jag bävar över att behöva gå upp så tidigt .. =/






Kommentarer
Postat av: Emma

Vilken störtskön bild på lillbusen =) Haha, där satt han nog gott hihi!



Ja, det ska bli otroligt roligt med "mammakvällen" =) Och man har ju mycket mycket roligare hemma hos någon än på krogen. Åh vad jag längtar. Vi får bara bestämma om det blir denna helgen eller nästa =)

2008-12-01 @ 20:47:24
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vad gör William på bilden?? hehe

2008-12-01 @ 22:29:11
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag ville bara höra med dig, om Emilia21 på familjeliv som också är en ung mamma kunde vara med oss på kareoke kvällen? Hon vill lära känna oss. Hon har inte bott här så länge och känner inte så många??! Men jag ska höra med alla om det går bra först??!!



Kram

2008-12-01 @ 22:29:54
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: N

Han är verkligen otroligt söt din lilla William! :D

2008-12-02 @ 10:45:39
URL: http://rnicole.blogg.se/
Postat av: Mikaela

åh vilken gullig!

2008-12-02 @ 10:48:17
URL: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: Sarah Nylund

Gillar om det du skrivit! Spännande att se en del nyttiga grejer och inte endast det generella sakerna som man kan läsa om hela tiden. ;)

2010-12-02 @ 08:47:08
URL: http://jade.se/reseguide/new-york

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback