Lasagnette

2008-12-30 21:42:36 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hallå så här på kvällskvisten..

Jag tittade på SAW 5 när William sov middag istället, dom är ju faktiskt lite läskiga dom där filmerna så det passar mig bättre att se dom när det är ljust ute. Fegis som man är numera. Filmen va jätte bra, fick klartecken över så himla mycket som man undrat i tidigare filmer, men det lär ju komma en sjätte film så småningom =)


Sen åkte vi ut en sväng till Maxi och handlade lite.. Det började bli tomt i kylskåpet så då får man ju fylla på lite. Jörgens syster och hennes son följde med =) Fick bli en korv på Coop också för det ville William ha, han pekade mot korven och smackade som han gör när han vill ha något ätbart. Tokunge! Efter att jag nattat William satte jag igång och gjorde lasagnette, det kurrade i min lilla mage, efter mat. Och ja lasagnette är nog en av mina favoriter =) Så nu sitter jag här och är helt proppmätt! HAHA..


Imorn är det nyårsafton =) Som vi längtat efter denna dag, kommer ha fullt upp imorn med att fixa mig, Faster Carina kommer vid 12 typ och hämtar William. Sen ska jag gå hem till faster Jessica och fixa mitt hår. Sen är Jessica (inte faster nu) så himla gullig och ska hämta mig där, dels för att jag inte vet helt hundra vart hon bor, och för att hon inte tyckte att jag skulle gå ensam i mörkret.. Så himla gullig är hon=)

Vi ska ju faktiskt fira nyår hemma hos Jessica & Rachid, ska bli himla kul =D

Så jag har laddat upp med både sprit och champagne, japp det blir redbull grogg imorn =) *Mums*

Ja morgondagen kommer bli sååååå himla lyckad, jag känner det på mig!


Nu ska jag skicka ner Jörgen i tvättstugan och hämta tvätten, så jag kan vika den =)




Han va så himla söt innan haha, innan han skulle bada så klädde jag av han medans jag tappade upp vattnet, då ställde han sig framför TVen, med händerna på tvbänken och ställde sig och kissade, HAHA, min söting! <3


Kommentarer
Postat av: Emma

Haha, så kan det gå utan blöja! =) Han är allt en väldigt söt charmknutt! =)

2008-12-31 @ 10:18:38
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback