Måndag 1/12

2008-12-01 10:40:25 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Hallåååå .. =)
Gud va kasst jag sovit i natt, gissar på att jag sovit MAX 2 timmar på sin höjd.. Har haft så ont i örat och att det strålat ner i mina tänder =( Hur jobbigt som helst. Det gör fortfarande lika ont, har tatt örondroppar både igår kväll och idag får la se om det hjälper, annars vet jag inte vad jag ska göra, läkarna hittar ju inget fel i mitt öra, men ändå slutar det inte göra ont =( jaja.. Nu har jag fått gnälla av mig lite..

Gick upp vid 8 idag, då vill lillplutten va vaken o stod o ropade på mig, ny blöja + välling fick han.. Sen sprang han runt en stund hemma, och sen somnade vi båda igen, så har precis stigit upp, William håller på att vakna, och vid halv 12 kommer Åsa, och vi ska börja gå mot Stavre. Efter Tandis ska jag och William gå till ÖF. Så det blir en lång dag med massa gående idag, är inte hemma idag förän efter 18. Men det ska blo skoj. Hoppas bara att det inte börjar regna.

Nej om man skulle klura ut vad William ska äta för nån lunch idag.. och sen packa lite vad som ska has med!
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Emma

Nä men fy vad jobbigt med öronont. Det är ju skit jobbigt. Och när det gör såå ont och läkarna inte hittat något fel, då blir man inte så happy.

Hoppas det blir bättre för dig snart.



Ses sen

kram

2008-12-01 @ 12:27:35
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: MY

Det är inte så Att du biter hårt när du såver för då brukar det visa sig typ som öron ont för hörslgången ligger ju på sidan ner vid bak kanten på käken o ner mot halsen. Odet är inget ovanligt att de som verkar ha ont i örornen utan att ha det behövver bettskena på nätterna.

2008-12-01 @ 16:13:08
Postat av: Sandra

Nää.. Har babysim på onsdag sen på torsdag ska johannes göra körkortsprovet :) Annars är ja ledig.. Kan ju fika medans han gör provet så är jag ju i stan ändå :)

2008-12-01 @ 20:09:17
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Sandra

Han får komma in å göra de när han vill så för mig passar de när som helst typ :) säg en tid du!

2008-12-01 @ 20:18:24
URL: http://sandraedin.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback