Matlagning

2008-12-04 21:55:12 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hejsan så här på kvällskvisten! =D
Dagen idag har inte bestått av mycket, enbart slappning.. Efter att vi hämtat William på dagis åkte vi till posten och lämnade in min förbaskade telefon! Ja har haft den en vecka imorn och den är redan sönder igen =( Så ja nu är den på väg tillbaka till Norrköping och Mobilakuten igen, kanske kan hoppas att dom kan laga den denna gång med tanke på att det tog 5 veckor sist! Annars skiter ja snart i hela den telefonen och köper mig en ny, bindningstiden går ju snart ut, så isf kan jag lika gärna förlänga det ett tag till.. jaja vi får se!

Efter att William gått o lagt sig ikväll, ställde jag mig o gjorde kalopps, så nu är jag proppmätt! HAHA.. Gud jag år nog alldeles för mycket känner jag nu, får lägga mig på soffan en stund innan jag ska ut på kvällspromenaden med Rocky. Imorn är det dagis som vanligt för William, fast han ska inte vara där förän kl 9, så det räcker att vi går upp vid 8 imorn =)
Han va så söt innan idag. måste berätta.. Vi satt i hans rum o lekte, och sen försökte han klättra upp i sin gåstol som står där inne, givetvis lyckades han inte med det, (den står i gungställning nu) så jag lyfte upp han o satte han där i, och började gunga som en tok och var helt överlycklig =D haha min tokbebis!

Tänka sig att imorn är det fredag, Jörgen åker till Tanumstrand imorn o jobbar och kommer inte hem förän på söndag =( tråkigt att inte få träffa han på hela helgen, men det är pengar och det behöver vi just nu känns det som! Har det inte så fett på den fronten så det får det gärna bli mer av =) Nej soffan va det, min mage exploderar snart, haha! Och ändå e jag sugen på glass ^^

Kommentarer
Postat av: Ulrika Jansson

Har du något recept på kalops? såg så gott ut på bdb :)

2008-12-05 @ 12:00:41
URL: http://ulllrica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback