Mystorsdag =)

2008-12-11 21:37:38 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Ååh va jobbigt det var att kliva upp imorse, och jobbigare blir det imorn. får typ gå upp 05.45 imorn för att hinna me allt, ska packa fikakorg, göra mig iordning, göra iordning William, ja det är mycket som ska hinnas med, gå ut med rocky. Mycket som ska göras på sååå kort tid, 07.15 ska vi vara på dagis för då är det luciafirande, sen hade jag tänkt att ta med mig William hem, jag är ju ändå hemma så kl 11 ska vi möta Sandra & Loke i stan för att gå en promenad =) Tänkte gå till Slussarna, då kan man passa på att fota lite med :) nu när det är så vinterfint här .. =) *passa på*  Kl 15 imorn kommer det nån och ska kolla på våran lägenhet, hoppas nån kan ta över den från 1:a februari, så vi slipper dubbla hyror. och kl 4 ska jag tvätta så imorn är det fullt upp =) Samt att Jörgen åker till tanumstrand och jobbar så jag och lillfisen blir ensamma, men vi ska nog klara oss bra utan pappa, får leka en himla massa o pussas! =)

Idag har William varit på dagis, snutten har fortfarande inte kommit tillrätta, hoppas den gör det snart! Jag tog mig en nap på 3 timmar när William va på dagis, huuur gott som helst =D Sen hämta vi lillgrabben och åkte ut till maxi för att inhandla fika till luciafirandet på dagis. och så gick jag förbi charken, åh vet ni vad jag såg?! ALADOB! =) Mums.. så jag köpte mig givetvis en bit som JAG bara JAG får röra, den är väääldigt förbjuden för jörgen... =) Sen har vi ätit tacos och myst, vi kan ju faktiskt inte mysa i helgen så jag tog min mysdel idag =)

Just ja, fick tillbaka min telefon idag =) Den funkar! Tro det eller ej, men får väl se för hur länge, har ändå tänkt att köpa en ny nästa månad, får se va jag ska göra med denna då.. Papperskorgen kanske? =P Nej nu ska jag lägga mig o sova i soffan/sängen för att orka gå upp imorn när klockan ringer, återkommer imorron med lite roliga bilder =)

Kommentarer
Postat av: Sandra

va fan är ALADOB? ;p

2008-12-11 @ 23:01:13
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Tuvas Mamma Jessica

Ja de ska bli såååå roligt! Längtar som bara den, vi ska äta good mat och ha de så trevligt :)



Kramar

2008-12-11 @ 23:22:46
URL: http://jessicanord.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Va är ALADOB ?

2008-12-12 @ 00:39:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback