Nationella Prov

2008-12-02 19:58:28 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hallå sådär i stugan! =)
Provena i skolan gick jätte bra idag.. eller det kanske jag inte ska säga för jag vet inte resultatet än, men det kändes bra, och jag tyckte att det kändes lätt, både läsdelen, och hörövningen. Så jag hoppas det har gått bra, imorn har vi skrivdelen för engelskan i nationella, men då börjar vi inte förän 10. Så vi slipper gå upp så himla tidigt.. Det tackar nog William för, för han är sååå suris när han blir väckt, snacka om morronhumör, han är nog tamejfan värre än mig i det läget.

Efter att vi hämtat William på dagis åkte vi till Överby och handlade lite mat .. =) Nu har jag massa gott att laga hemma =) Sen har vi bara vart hemma, det blev inget hos Sara idag, då Alice hade vart vaken hela natten så ingen av dom va nog särskilt pigga att bli fotade. Men vi har haft det mysigt här hemma, pillerpelle har öppnat alla skåp i tron om att han ska få riva ur allt som finns där i, men då e mamma snabbt framme och säger JAJJA! men han lyser bara upp med sina bruna ögon och flinar åt mig ^^ busråtta!

Anw, det är bokat nu.. På lördag blir tjejkvällen av, hemma hos Sandra! Där ska det drickas, mumsas, sjungas.. och jag vet att det kommer bli många härliga skratt.. Vi är ett sånt himlans gott gäng, känns som jag känt er typ halva mitt liv. men framför allt är det bara ett par veckor, kan knappt tro det .. =) Allt känns såå himla naturligt! Ja hursomhelst kommer vi få det himla roligt ihop :) Och då får William sova hos farmor eftersom Jörgen jobbar då.. Men det kommer gå bra som alltid! =)

Nu ska jag kanske passa på att ta en dusch, har lasagnette i ugnen som jag skall äta sen .. och snart kommer ju DH, och det får jag ju inte missa för allt i världen.. !


Kommentarer
Postat av: N

hahaha! vilken min han gör, den lilla sötnöten! :D va bra att proven gick bra. Vad är det du pluggar till?

2008-12-02 @ 22:33:52
URL: http://rnicole.blogg.se/
Postat av: Sandra

haha, rolig bild på William :D

2008-12-02 @ 22:34:20
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Amelie

FY-yy vilken otroligt söt bild på William!

2008-12-03 @ 11:30:46
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback