Onsdag 10/12

2008-12-10 08:49:06 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hejhopp =D
Varför har jag så himla svårt att komma upp på morronen, när klockan är runt 8 och vi ska gå upp, då är jag helt död, har skit svårt att ta mig upp, och det har jag aldrig haft innan, så jag fattar inte varför det har blivit så nu? William har ju lixom vaknat runt 8 ja hur länge som helst, så jag borde ju vara van, men näää det går inte, och när jag väl kommer upp ja då ser ja ut som jag inte sovit på 2 veckor typ. men upp har jag kommit iaf, William har fått både frukost o blöjan bytt!

Vi ska gå till dagis om en liten stund, sen ska jag till skolan :/ Hade nog hellre stannat hemma.. men men, det är bara 3 dagar denna veckan, sen är det bara 1 vecka kvar innan dessa kurser är slut. =) Efter jag hämtat William på dagis vid 14, ska vi knalla bort o möta Emma, och ta en promenad med henne och Melvin =) Trevligt! :D

Det är jätte halkigt ute idag, och det har snöat! Så vi tar den "stora" vagnen idag.. Jag gillar lufthjulen bättre när det är sånt här väglag, och det är en helt annan fjädring i smart duon, än i scootern. Nej om man skulle ta på sig innan det va dags att traska iväg till dagis .. =) Hörs ikväll!

Kommentarer
Postat av: Tuvas Mamma Jessica

Ja gud va halt de va idag. Jag var nästan lite rädd att jag skulle halka när vi var ute förut haha



Hoppas ni har en bra dag!

Kramisar

2008-12-10 @ 15:55:39
URL: http://jessicanord.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ni gick utanför Mejeriet å där satt jag :D

2008-12-10 @ 19:05:55
URL: http://sandraedin.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback