Tisdag 9/12

2008-12-09 09:04:32 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hallå Hallå =D
Jag måste säga att jag sovit gott inatt, visst tog det sin lilla stund att somna i soffan men när ja väl somnade så sov ja gott, bytte sovplats runt 3 o somnade om så fint så. Wlliam vaknade vid 6 då han inte hittade sin napp, och sen somnade han om till nästan halv 9. så vi har bytt blöjja och han har fått lite välling, idag dög det med välling igår skulle han ha "mamma-pappa-frukost" Toker!

Rocky e fof dålig i magen, va ute me han igårkväll, sen fick Jörgen gå ut me han inatt, och nu fick ja springa ut imorse =( Stackarn! Det bara rinner ur han.. Får hoppas han blir bättre snart lilla voffsingen. Senare ska vi möta Emma & Melvin o ta en promenad ner till stan och möta Emilia, för Emma ska ha fika hos sig idag, jätte snällt att vi får komma =D Både jag och william gillar ju att fika =) hihi..

Har iaf satt batteriet i kameran på laddning så jag kan knäppa lite kort sen (i vanlig ordning) heheh =) dom små bebisarna är ju så himlans söta så man måste ju bara ta kort på dom. Inte för att dom är så små bebisar längre, dom börjar faktiskt bli ganska stora, men jämfört med William är dom små .. =) tihi..

Jag återkommer =D

Kommentarer
Postat av: Anna

Vad tråkigt att er hund är dålig. Tänkte bara tipsa om att det är bra att ge hunden bara kokt ris och lite kokt grishjärta till (nu vet jag ju inte vad ni ger Rocky för mat i vanliga fall) men det fungerade utmärkt för min hund som ofta var dåliga i magen sitt sista år i livet. Hoppas vovvsingen blir bättre snart =)

2008-12-09 @ 16:01:03
Postat av: Emma

=) ja tack, vi blev faktiskt väldigt nöjda. 51 kr är ju inget =)



JA visst, imorgon är det invigningdagen, hihi!

Kraam

2008-12-09 @ 20:40:20
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Tuvas Mamma Jessica

Ja nåt fruktansvärt :)

2008-12-09 @ 21:24:43
URL: http://jessicanord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback