OM OSS

2008-02-08 16:11:58 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Tänkte berätta lite om mig och min familj , i brist på annat ..

Mamma Marie:

Marie är 19 år , fyller 20 den 18:e April , är född på BB i Borås kl 06.06 och vägde 2975 gram & va 49 cm lång . är uppvuxen i Borås på Kristineberg med mamma , pappa & 2 bröder . Marie gillar att fika , en riktig fikatant , o kan fika i timmar , shoppa för alldeles för mycket pengar . eller bara sitta hemma o lata sig i timmar ! :)
Maries pappa jobbade som kock innan han blev sjukpensionär , och Maries mamma med handikappade .
Den 16/1 2007 avled Maries pappa :/ i samband med detta fick marie veta att hon hade en äldre bror som ingen vetat om . Efter mamma ledigheten vill Marie börja studera igen för att skaffa sig en utbildning och för att sedan skaffa sig ett jobb .

Pappa Jörgen:

Jörgen är 33 år , och född på BB i Vänersborg , den 17:e Januari . Han jobbar som lastbilschaufför på vardagarna och som DJ på helgerna . Jörgen kommer från en stor familj där han har 9 syskon & 17 syskonbarn . Hans pappa jobbar som lastbilschaufför och hans mamma är hemmafru :) Jörgen har ett stort intresse för musik . Och slutade efter 19 år att röka . När William kom in i hans liv . Annars gillar han att grejja i hemmet och umgås med sin familj.


image273

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback