SHOPPING TRIPP :)

2008-02-27 14:02:59 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Innan åkte vi upp till Överby och skulle titta efter en hoppgunga , så nu vet jag iaf vad priserna ligger på . Blir inte att jag köper en just nu , men snart ska han allt få en hoppis , tror han kommer gilla det :) Hittade inte så mkt skoj på Babyproffsen , så vi gick och kikade på Beginners istället på lite smått sådär .. Sen gick vi upp till h&m o shoppade en tröjja till lillfisen ;D Blev även in på Siba och handlade sånt där koncentrat till Soda Stream så vi kan dricka hallonsoda ;) haha ..

Sen va vi även inne på ICA MAXI och jag köpte Godis : ) HAHA ^^ Kan ni tänka er? Vi funderar även på att gå ut i helgen om vi får barnvakt .. Så får kolla runt lite : ) Sand har ju nyöppning i helgen . Sen blev det hemåt så William fick lite mat i magen , va lat idag så han fick välling till lunch ^^ .. Sen somnade han hos pappsen efter lite lek :)

Kommentarer
Postat av: Angelica

Den hallonsmaken till soda maskinen ska du hälla i försiktigt. Våran skummade över totalt när vi hällde i som vanligt. Vi kunde bara hälla i lite i taget så de tog typ en evighet kändes det som när man skille ha den. För hallonläsk på hela diskbänken vill jag inte ha igen. haha.

2008-02-27 @ 15:15:18
URL: http://angelicahakanssonling.blogg.se
Postat av: carina

det är bara att höra av sig jag passar honom gärna det var ett tag sen nu och jag är ledig till helgen

2008-02-27 @ 16:11:05
Postat av: Nathalie

Moahaha ni har redan barnvakt juuuuu :D
MOI (a)

2008-02-27 @ 20:24:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback