ARG

2008-01-17 22:27:09 Dagboken
» Kommentarer(7) «


mmm , måttligt sur är jag kan jag lova .. Vi har tvätttid idag IGEN ..
Men innan när jag gick ner i tvättstugan o skulle flytta min tvätt från maskinen till torktumlaren , så var det en ***** som var där nere o hade kastat ut min tvätt o lagt det i korgen :O Vad ger henne rätten att slänga ur MIN tvätt , på MIN tvätt tid , fan va arg jag blev .. Otur för henne så var hon kvar där med sina 3 ungar . o klagade över att det inte fanns nån tid förän 22:a , men alla andra som behöver tvätta då , Jo dom får boka sig en tid o vänta precis som alla andra . Sen skyllde hon på att hon inte kunde svenska så bra , så jag kontra tillbaka : Men lär dig det då för Helvete !! Sen sa jag till henne att om hon pillat på min tvätt när jag kommer ner nästa gång så skulle jag ringa hyresvärden imorn .. sen när jag va nere o hämta allt nu , stängde jag av tvättmaskinen med strömbrytaren , åååh KOSSA !!

Märks det att jag är sur ?? nej , då inte ALLS !!

Jag förstår att det flesta bråken börjar i tvättstugan !

Kommentarer
Postat av: Caroline.

Haha, ja fy fan dessa tvättider och bokningar. Vad glad jag är att jag köpt en tvättmaskin till min lägenhet. Slipper man bråka med grannarna och folk som snor grejer i tvättstugan...

Slängde hon ut din grejer ur maskinen på din bokade tid? Jävla stil i sånna fall... I vår tvättstuga finns de en typ manuall på alla språk så här kan man minsann inte säga att man inte förstår svenska ; D haha.

2008-01-17 @ 22:35:25
URL: http://EnFilurIMinMage.blogg.se
Postat av: sesse

Men fan va dåligt, så kan man ju itne göra!
Har itne vart med om det men liknande..
en hade lämnat kvar sin tvätt i tortummlaren när vi hade våran tvätttid, så vi slängde bara ut det & la det i korgen.. sen när vi kom tillbaka nästa gång hade hon vart nere och hämtat det.. så det var ju inte så att hon glömde det utan gjorde det med flit (att lämna kvar sin tvätt för att få den torr) man har sin tvätt tid och inte nån annans, så det ska vara (tycker jag iaf) sen om nån ber om lov till att låna torskåp eller tortummlare när man inte använder det är ju en helt annan sak, men att göra det utan personens tillåtelse är dumt & egoistiskt tycker jag iaf.!

btw.. du skrev "stängde av tvättmaskien med strömbrytaren" var hennes tvätt fortf. igång? Isf Bra gjort ! *tummen upp för dig*

(har en känsla av att denna kommentaren blev väldigt konstig xD)

2008-01-17 @ 22:55:31
URL: http://soulstone.blogg.se
Postat av: L

Diggar det du har gjort, vet själv hur det är när jag ska bara tvätta mina kläder ^^

2008-01-17 @ 23:13:42
Postat av: Frida

Det är fan illa! Slå kossan :D Jag är så jävla glad att jag slipper dela med andra.. :)

2008-01-17 @ 23:58:32
URL: http://friidadrotz.blogg.se
Postat av: Karin

Det förstår jag också. En gång när jag hade tvätttid så snodde min granne den för hon gick efter en regel som inte fanns längre (om man inte kommer på en halvtimme så får en annan ta ens tvätttid) Jag var så jävla förbannad på henne jag stog och skrek att det var min tvätttid och att hon skulle dra. Men det gjorde hon inte, jävla idiot asså. Men jag tog proppen till tvättmaskinerna så hon kunde inte tvätta hahahaha..

2008-01-18 @ 12:34:15
URL: http://glitterangeln.blogg.se/
Postat av: Ulrika Jansson

Det finns idioter till allt. :( haha men bra att du blev arg för så hon gjorde ska man fan inte göra.

2008-01-18 @ 13:13:03
Postat av: Angelica

Haha, de där känner jag igen. Vi hade sådana personer där vi bodde innan el så bokade dom tid o inte dök upp.

2008-01-18 @ 17:53:28
URL: http://angelicahakanssonling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback