EFTERMIDDAG

2008-01-14 18:23:58 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Till Lisa : Jag vann kryssningen på Viking Lines Hemsida !

Idag lagade vi lite middag , måste bli bättre på det , o sluta äta massa skitmat jämnt o ständigt , men eftersom jag är så lat som jag är , så är det som går fort gott ;D hehe . Idag blev det ugnstekt Falukorv med potatismos , *Smaskens* Sen gick vi ut på en promenad efter maten , hela lilla familjen . Gick inte sån lång runda idag , men den dög allt , skönt att komma ut och röra på sig lite .

Imorn eftermiddag har jag tvättdag :/ Mindre kul så att säga .. Men rena kläder måste vi ju ha . Spec eftersom Wille spyr en del , både på oss och sig själv . Så nu har vi en hel del tvätt , innan tvättade jag ju 2 ggr i veckan när vi bodde i förra lägenheten , men det är helt omöjligt att få 2 tvätt tider samma vecka här :/

Har flera kompisar som ska ha bebis nu i år , o fan va jag saknar att vara gravid :( det va så super mysigt med tjocka magen o verkligen känna hur bebisen rör på sig där inne .. Men skulle inte av att ha 2 st , speciellt inte nu när William är så liten , men om några år ska jag allt ha en till :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback