SÖNDAG

2008-01-06 10:50:01 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Till Carina: Han sitter inte direkt i gåstolen , han provsitter bara korta stunder , likadant som han sitter korta stunder i sin matstol . Det är inget farligt ! Dessutom är gåstolen nersänkt i sånt läge så han inte belastar ryggen.

Idag är det söndag , vilket brukar innebära tråkdag =/ tycker iaf jag . Snöat har det gjort massa inatt , så det är helt vitt ute när man kikar ut , kunde inte detta kommit för 2,5 vecka sen istället? Så man hade haft snö på Julafton o de , men nej då , ICKE ! Imorse vaknade William vid halv 7 la han brevid oss , så fick pappsen ta hand om han medans jag sov vidare , o Wille somnade om efter en stund oxå , så vi sov till halv 10 ungefär :-) Sen va det matdags o Wille somnade efter maten så nu ligger han o sover en liten stund . Får se vad vi ska hitta på idag , kanske ut och gå en sväng eller nått :)

Kommentarer
Postat av: Annsingen

Ha en underbar söndag!

2008-01-06 @ 10:54:01
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Linda

Hihi , dom dör inte av att sitta i matstol eller gåstol. Elina har suttit i sin matstol sen hon var nästan 4 månader, varje gång hon fått pure & sånt. Så länge dom är stadiga i nacken & kan sitta med stöd så gör det absolut ingenting.. Hon är inte död idag & hon kan sitta själv & inga som helst problem med ryggen.. Däremot så vetj ag inte hur det är med gåstol eftersom att dom inte riktigt lutar sig på samma sätt , men om han når ner till backen så gör det ingenting .. Lyssna inte på saker som inte vet hur din son är & hur han fungerar..

2008-01-06 @ 14:48:18
URL: http://Elinaismylife.blogg.se
Postat av: Anonym

jag har aldrig att sagt att man dör av att sitta i en gåstol!!!!! men ett barn på 4 månade ekker tidigare ska inte sitta i nån gåstol eller nåt annat heller det är inte bra för ryggen den tar skada fatta det!! jag vet hur ett barn funkar efter 27 års erfarenhet!!!!!!!1

2008-01-06 @ 22:22:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback