Anställnings intervju :)

2008-07-16 19:22:43 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå Bloggen!
Alexandra var ju som sagt här innan, va jätte skoj att hon kom =) Vi hade massor och prata om, massa smaskigt skvaller att berätta för mig, så fikade vi med kaffe, kakor och lite godis, smaskens! Berättade att hon hade slutat röka, duktig flicka, och lite om hennes ny pojkvän :) Hon busade massor med William, och är det nått han älskar så är väl det uppmärksamhet, alltid lika skoj när det kommer någon och hälsar på oss!

Sen åkte vi till Vänersborg, för Jörgen skulle gå på anställnings intervju för ett nytt jobb :) Och ja, det verkade lovande, först en provanställning på 6 månader, och sen då så blir det fast :) Jätte trevlig chef och tillmötesgående, och ja trevlig helt enkelt. Så nästa vecka ska han väl åka med en dag, och sen vet jag inte om han börjar nästa vecka eller hur det blir, vi får se. Sen åkte vi till Sibylla, jag köpte mig ngt att äta, och Jörgen en mjukglass =)

Nu sitter mina killar o kikar på Cops på tv, ska alldeles strax gå o sätta mig i soffan jag med, och snart är det dags för William att gå o sova, i normal tid idag helst. Nej, jag tänkte bara uppdatera lite^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback