Att förlora sitt barn..

2008-07-22 20:51:05 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(5) «


..måste vara det värsta som nånsin kan hända en.. Efter att jag & Åsa vart på Netto satt vi utanför en stund så kom Jörgen.. men oxå våran granne, Hon skulle ha bebis nu i Juli.. 29/7 var hon beräknad, men då första dottern kom 3 veckor innan BF, var hon ju beredd på att det skulle denna kanske oxå göra, men hon hade ingen bebis :( Berättade att den lilla bebisen dött dagen innan i magen, dagen innan förlossningen satte igång, så den 3/7 föddes deras lilla flicka Secilia. Men dom hade ju ingen bebis att ta med sig hem, för den lilla dockan dog i magen. Kände verkligen hur gråten kröp på mig, och det va precis så jag lyckades hålla tillbaka tårarna, fick rysningar över hela kroppen.. Det va så hemskt att höra och jag blev så ledsen för deras skull, sånt borde inte få hända =/ Men jag fick ju beklaga deras sorg, så svårt för man vet inte riktigt vad man ska säga, mer än att vi erbjöd vårat stöd och att hon mer än gärna får komma om hon vill prata av sig.

Kan ju inte finnas nått värre än att förlora sitt barn, har tänkt på det många ggr, då det kunde lika gärna ha hänt med William, då han höll på att få syrebrist vid förlossningen, tänk om det hade varit vi, som fick begrava vårat barn, istället för att välja kläder han skulle ha på sig, få gå och välja ut kistan han ska begravas i, tankarna är många just nu.. Även om det inte är vi som är dom drabbade, så känner jag mig så fruktansvärt ledsen för deras skull, dom har ju förlorat sin dotter, sitt barn, sin ögonsten.. Hela deras värld måste vara upp och ner, och sen dessutom att behöva föda ut sitt döda barn. Nej tack, skulle nog hellre ta livet av mig. Vila i frid Secilia.. RIP!

Känner att jag inte orkar skriva så mycket mer just nu, mer än att mina tankar går till Secilias familj! ♥

Kommentarer
Postat av: mezzie

Meen usch....tyvärr vet jag hur det känns och förlora ett barn fast vi miste vår lille pojke tidigare men han var ändå stor,trots han bara levde inom mig i 22 veckor.... Skickar en styrkekram till secilias familj!

2008-07-22 @ 20:57:42
URL: http://mamatill2.webblogg.se/
Postat av: LINA VERONICA

vinnarna är dragna nu! :)

2008-07-22 @ 21:16:26
URL: http://linaveronica.blogg.se/
Postat av: mezzie

Usch jaa jag vet bara hur jobbigt de var med vår lille bara... var ju som en vanlig förlossning med värkar,och så... Och hon var ju ändå fullgången och stor.. nä fyy sånt ska inte nån behöva få uppleva...

2008-07-22 @ 21:19:51
URL: http://mamatill2.webblogg.se/
Postat av: lisa

åååh nej :( RIP.

2008-07-22 @ 21:30:19
URL: http://bangxbang.blogg.se/
Postat av: Jelikan

Sånt är så hemskt. En tjej som låg inne i jönköping på förlossningen samtidigt som mig förlorade sitt barn oxå. Han blev 9 tim gammal och sen orkade han inte mer.

Tänker även tillbaka så som du gör med wille att de fick hjälpa dig med sugklocka. Tänk om de inte koplat tillbaka mig till ctg då de gjorde det för att jag klagade på att jag typ hade kryst värkar, då hade de aldrig upptäkt att Tore hjärtljud skönt helt plösligt och fortsatte hela tiden och de hade aldrig gjort det urakuta snitte. Ingen skall behöva förlora sitt barn. Det är orätvisst. Skickar mina tankar till secilias familj.

2008-07-22 @ 21:41:42
URL: http://jelikans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback