Det blir inte alltid som man tänkt sig

2008-07-04 22:18:48 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(7) «


Jaha, då va man hemma igen, det blir inte alltid som man tänkt sig.. Fredagen var bra, allt gick jätte bra med bussåkande, väl framme så åkte vi och lämnade mina saker, skulle jag aldrig ha gjort. sen åkte jag ner till stan och träffade Mia & barnen, hennes dotter Stephanie & sonen Winzent :) Jag & Mia var jätte nära vänner innan jag flyttade till Trollhättan, Elin kom o sa hej hon med.. Sen gick vi en sväng, sen träffade jag Linda & Robert, han hette så va? gick och käkade på tant grön, då jag inte ätit nått på hela kvällen, fick bli en tacotallrik. :) Mums! Vid 8 åkte jag & William hem till mamma och skulle sova..

Vid halv 3 tiden på natten, blev vi väckta, då kom min brorsdotter hem, (hon bor hos mamma) hon och hennes kompis gick igen vid halv 5 då kunde jag somna om, och vid 7 vakna William, så ja det blev inte mkt sömn den natten, vid 10 tiden på förmiddan märker jag att min parfym saknas, ringer till Jörgen o ber han kolla så jag inte glömt den hemma, nopp, han letade igenom hela lägenheten hemma, fanns inte där, vilket jag visste egentligen, visste att jag tagit med mig den, så alltså nån som snott den, o då har det ändå bara varit min mamma och brorsdotter i lägenheten.. så dra en slutsats själva, jag har redan dragit min! så ledsen och arg.. Jag grät floder, fått den av Jörgen, och inte billig är den heller, kostar ca 700 kr :(

Så vi åkte ner till stan o bokade en tågbiljett till mig, för jag ville verkligen inte vara kvar där, speciellt när man inte får ha sina saker ifred utan att dom ska bli snodda?!?!?! Hade fått sova hemma hos Frida & Christopher, men kände att jag bara ville hem, komma bort från Borås, och hem till vårat hem, till min trygghet! Kommer aldrig mera vilja åka tillbaka, jag är så jävla arg så fruktansvärt förbannad! Man gör fan inte så!! Nu är vi hemma, John, jessicas kille kom och hämtade oss i Vänersborg, William sover o jag har plockat lite här hemma, älsklingen är i Strömstad nu och jobbar, men han kommer hem natten till söndag.

Nu har ni hört om min hemska dag i Borås.. Min familj dog tillsammans med min pappa.. den enda familj jag har är här, min Jörgen och min William, ni är mitt allt ♥ Min sk familj i Borås kan dra åt helvete! Vill inte ha ngt mer med er o göra! Vilket jag tycker är förståligt, finns så mkt mer jag vill ha sagt, men det skulle kunna bli en hel novell..

Kommentarer
Postat av: Linda - Mamma Till 2

kramar om dig gumman Vet hur det känns! Min enda familj är nu bara Edvin o William! mitt allt! alla andra kan gå o gömma sig! va kul o få träffa dig igen! kommer sakna dig!

2008-07-04 @ 22:27:37
URL: http://welons.se
Postat av: Frida

Jaa, jag blev så glad när jag såg sms:et om att du ville komma, och så ledsen när jag såg det andra :( Jag saknar verkligen dig Marie, det är sjukt. Du var den enda jag kunde prata med om ALLT! Jag saknar våra timlånga samtal.. Du kommer alltid vara speciell, bara så att du vet!

2008-07-04 @ 22:54:11
URL: http://fridadrotz.blogg.se/
Postat av: Frida

Det kommer jag absolut att göra.

Kanske ringer i morgon tillochmed! :)

Puss

2008-07-04 @ 23:29:13
URL: http://fridadrotz.blogg.se/
Postat av: Malin

Familjer är svåra ibland. Tycker synd om dig som blev sviken så. Massor med kramar!!

2008-07-05 @ 08:00:35
URL: http://malinsmumsigasida.blogspot.com
Postat av: Linda

Men gud så himla taskigt :( Stackare. Förstår att du inte vill ha med dom att göranu :(

2008-07-05 @ 10:16:52
URL: http://metrobloggen.se/eliinasmamma
Postat av: Madde

Jag tycker att du ska skriva en novell, du behöver inte publicerade den. Bara skriv så kanske känns bättre :)

2008-07-06 @ 16:11:11
Postat av: Elin

Usch vad hemskt.. :( Fy, att någon ens kan komma på tanken. Men jag måste bara säga att din son är helt underbart söt! Såg er i Borås denna dagen, vilken skatt du har :)

2008-07-06 @ 18:27:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback