Fallens Dagar

2008-07-18 22:13:11 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Nu är Fallens Dagar igång, vi var nere och kikade idag efter att Jörgen slutat jobbet.. Gick på tivolit o kikade, William tyckte alla saker var jätte häftiga, satt o förundrades över allt, så mycket nytt för han ju, men han tyckte det va jätte skoj, sen gick vi o kikade lite, fanns så mycket skit där, hehe. Sen gick vi ner mot kanaltorget, Älskling köpte sig Langos och jag en belgisk våffla som jag delade med William, för det går inte att äta utan att han med ska ha massa, haha!

Vid 21-tiden åkte vi hemåt, William behövde sova, Jörgen likaså som varit vaken sen kl 5 imorse. Jag börjar bli ganska trött jag med, har faktiskt hunnit träna idag med, men det va ett lugnt pass för jag var så fruktansvärt seg idag. Fråga mig inte varför, men sen hade jag ätit dåligt under dagen med, så ja kanske var därför.

Imorn är det utgång, williams ska sova hos sin faster, så det blir lämna han under dan imorn, handla lite slödryck, och tilltugg för partyt, o sen hem o städa lite, och fixa här hemma. Alkoholen var jag och inhandlade idag. =) Smaskens! Sen kommer de lite folk hem till oss imorn, ska bli najs med lite party :) Nu ska jag strax gå o lägga mig sitter bara här och gäspar^^, haha.. Avslutar med ett kort på min prins ♥


Kommentarer
Postat av: munin

Åhh... han är så söt din son =)

2008-07-19 @ 06:28:59
URL: http://munin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback