Fredag 11/7

2008-07-11 08:51:36 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Våran lilla miniherre tyckte det var morgon redan vid halv 6 imorse, det tyckte inte vi, Fast Jörgen skulle ju ändå upp i samma veva ändå så för honom spelade det nog ingen roll, men han tog William och gav han ny blöjja då iaf, medans jag låg kvar i sängen och ville inget annat än att somna om, Efter en stund somnade även busen om, och vi kunde sova till kl 8, då ville han ha mat så jag gick upp och gjorde iordning en flaska välling och sen bytte blöjja, för det luktade usch!!! :)

Så nu sitter jag här o kladdar lite, ska snart gå och busa med lilleman, så han får utlopp för all sin energi^^ haha! Det finns en hel del i den lilla kroppen, hur förstår jag inte riktigt. Tänkte jag skulle titta på reprisen av Våra Bästa År om han tillåter mig, han har nämligen kommit underfund hur man byter kanal på tv:en, busråtta! Så när han byter får jag sitta och byta tillbaka, haha!

Tvättdag är det oxå idag, Finns inte så jätte mycket tvätt idag, skönt! Kanske den är torr när jag tar upp den ur tvättstugan i eftermiddag, likadant där, när jag viker tvätten och lägger in den i garderoben så är han där och drar ut den lika fort igen, han är en riiiiktig liten busunge, som bråkar med mig! hahah ^^
Nu får jag gå o kolla vad han hittar på för hyss..

Kommentarer
Postat av: jessica

hahha det är william i ett nötskal..han e full i fan ju =P

2008-07-11 @ 10:16:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback