Lördag 26/7

2008-07-26 09:47:53 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Vilken godnatts sömn vi har haft :) William vaknade till lite vid 6 imorse, men han somnade snabbt om igen och vaknade inte förän kl var strax efter 9, jätte skönt med lite sovmorron tycker jag :) Skönt att få ligga o dra sig o inte skutta upp med en gång.. Så nu har vi vart uppe och ätit välling och wille har fått en torr blöjja, så nu kryper han runt och leker här hemma som den galning han är^^ ja vad skulle jag göra utan min lilla tokunge? :)

Idag ska vi tvätta här hemma =/ Mindre skoj när det är så fint väder ute.. Men det måste göras det med.. Kan ju inte skita i att tvätta bara för att det är fint väder. Får gå ut och leka sen när vi tvättat klart istället. Hela dagen är ju inte förbi så det är ju rätt skönt iaf :) Så vi får se vad vi hittar på sen när vi gjort lite nytta =)

Vi ska ev åka o bada i eftermiddag, men det beror helt på om jag kan få tag i en bilstol till William, kan jag inte det, så kan vi inte åka.. För han får inte åka bil utan stol, det är en princip sak bara. och våran bilstol sitter ju i våran bil som är i Strömstad, så vi får se hur det blir helt enkelt. men tror det lutar åt att vi kanske åker imorn ist, för då är ju Jörgen hemma o då kan han ta William, så då slipper jag hålla på o krångla, för så lätt är det inte att hitta en bilstol i en handvändning..
Om det är nån som har nått tips får ni gärna säga till?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback