Shopping :)

2008-07-25 21:41:44 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Vilken dag säger jag bara :) haha
Vid 1-tiden gick vi bort till Åsa, vi skulle gå ner till slussarna och fika, det blev räksallad för min del, men det va ingen trevlig fika, det kryllade av getingar och dom som känner mig vet hur äckligt rädd jag är för getingar, så det var inte många minuter jag fick sitta ner, utan studsade upp o ner hela tiden, medans Åsa fick jaga bort dom, 3 utav dom fick sätta livet till^^ Sen kom Jörgen och hämtade mig och William så vi kunde åka upp till Ica maxi och handla lite =)

Blev en tur till stan sen, mötte upp Åsa igen, så gick vi på en liten shopping runda, william fick ett par tights & en t-shirt, as fräcka :) och även ett par jätte söta skor :) Inte för att han tycker om att ha på sig skor, men jag tyckte dom va as gulliga :) Får väl se vad han säger om att ha dom på sig. När vi kom hem var det sängdags för lilleman och mina fötter värke =/

Jisses va dom bulta.. Har typ plåster över halva foten pga alla blåsor som tillkommit under dagen, haha! :) så nu sitter jag här ensam med min godisskål och mumsar. Ska lägga mig i soffan o slappna av lite, för det har jag inte kunnat på hela dan, imorn är det tvättdags, sen får vi se om jag och william hittar på nått under eftermiddan sen..

 
Dagens shopping!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback