Torsdag 24/7

2008-07-24 19:14:50 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag är det ingen vanlig dag, för det är prinsens 11-månaders dag! Så om exakt en månad fyller våran prins 1 år! Då ska vi ställa till med ett bamsekalas, det blir så när han har så stor familj^^ hihi! Får man mååånga roliga paket oxå :) Vi har iaf önskat oss leksaker, kläder har han så det räcker o blir över, så inga kläder tack! Av mormor får han en ny räcer^^ Kommer bli askalas, slipper vi köpa det dessutom :)

Annars har det vart en mysdag idag, i eftermiddags gick vi bort till Williams farmor & farfar, så han har fått bada i lilla poolen, :) Han älskar o bada så där satt han och plaskade ett tag, sen va det dags att gå upp o då grillade vi korv, jag hade dock svårt att sitta still pga alla jävla äckliga getingar :/ Jag har sån fobi för dom, är livrädd och det är väldigt jobbigt =( Men jag tror heller inte att jag nånsin kommer komma över min getingfobi =(

Imorn blir det lite handling inför helgen så vi slipper ta bussen upp, utan kan vara hemma och njuta =) Sen åker Jörgen på kvällen så då blir vi ensamma, men vi ska allt klara av det :) hihi.. Nej nu ska jag leka med min son innan han ska gå och lägga sig.. Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback