Torsdag 3/7

2008-07-03 07:22:32 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Grattis Melwin på 1-års dagen! Hoppas du får en fin födelesedag! :)

Vi är uppe tidigt idag, tänkte jag skulle packa ner det allra sista så jag inte glömmer något viktigt som vi behöver ha med oss, plus lite leksaker, alltid bra att ha för att sysselsätta den lille mannen. Har packat ner lite färdkost till oss oxå, välling till lilleman och smörgåsrån & majskrokar, nått ska han väl få smaska på, jag bävar lite för denna bussresan ifall jag inte får ha vagnen i bussen, för att sitta med William i knät i nästan 3 timmar! Det vore inte det roligaste, men vi får väl se.

Idag när vi kommer till mamma vet jag inte vad vi ska göra, vi har inte planerat nått iaf, kanske vi åker och badar eller nått annat skojjigt :) Nått kommer vi hitta på hursomhelst, kanske träffar några gamla kompisar till mig eller nåt : ) Det köser sig vettni, så det kommer bli en Bloggpaus nu i ett par dagar, jag återkommer på söndag igen, och berättar om allt bus vi hittat på, kommer saknar våran älskling massor massor ♥

Nu ska jag äta frukost innan det är dags för William att äta välling!

Kommentarer
Postat av: mezzie

Ha en underbar semester i borås :-)

Hoppas ni får dunder fint väder med!

2008-07-03 @ 08:20:30
URL: http://mamatill2.webblogg.se/
Postat av: Carro

Okej, va skönt att du känner så iaf :P

just nu känner jag inte för att klääma ut en till men han var värd det iaf hehe..

2008-07-03 @ 10:52:33
URL: http://carr0s.blogg.se/
Postat av: emelie

Hoppas du får ta med vagnen! Det är lite halvjobbigt att sitta med de små i knät så länge..vi flög ju i 3.5 timmar till Turkiet och det var lite jobbigt när Denniz sov för då kunde man ju inte röra på sig =) på hemvägen fick vi, som tur var, ett extra säte så där kunde han ligga och sova =) Lycka till!

2008-07-03 @ 10:55:13
URL: http://emeliexxx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback