Bebisgooos :)

2008-06-24 22:18:49 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Åh vilken underbar dag vi haft idag, först dagis beskedet, gjorde mig så glad, känns verkligen som att allt ordnar sig. Sen va vi på bvc, William vägde 9,2 & va 77,3 lång! :) Lång och ståtlig mammas kille! Sen åkte vi hem till Karro & Filippa, vi gick först till affären och köpte oss ngt att äta och lite fika, bullar! Mumma.. Sen hem till Karro, William busade i hennes kök o rev ur saker ur hennes lådor, haha buse..

Sen kom Jenny, så vi satt och snackade skit, och sen gick vi på promenad hem till mig : ) Så fick hon se hur vi bodde oxå, lilla Filippa sov i stort sett hela tiden, men jag fick hålla henne en kort stund o nosa lite på henne, så liiiten men guud va go hon va, en riktig liten sessa :) Jag blev riktigt bebissjuk och jätte sugen på att skaffa syskon till Wille, men nej jag är inte redo för det än..

Så nu sitter jag bara och slappar, Älskling kom hem tidigt från jobbet idag, för han mådde inte bra :/ Hoppas han mår bättre imorn, annars kanske han får stanna hemma från jobbet.. Jag har iaf inget planerat imorn, sköönt! Nej nu ska jag lägga mig i soffan, jag mår inte heller helt 100..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback