Lördag 21/6

2008-06-21 07:22:36 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God Morgon!

William väckte mig redan vid 6 men jag va inte så sugen att gå upp då, inte han heller tror jag, för han låg och myste med sin kudde och snutte. Så jag låg o drog mig till kvart i 7 typ, sen gick vi upp och jag tappa upp ett bad till William, så fick han sitta där i och plaska en stund, så nu är han ren och fin och luktar gott inför dopet. Jag ska alldeles strax fixa lite frukost till oss, så vi är mätta i magen när det är dopdags. Sen ska jag sminka mig och fixa kalufsen. Packa Williams skötväska så allt nödvändigt finns med.

Vet inte riktigt när vi kommer hem idag, Ska vara i Vänersborg kl 11, så vi åker hemifrån vid 9 tiden! Men är väl hemma i eftermiddag nån gång, nu måste jag packa ner Jörgens kavaj så jag inte glömmer den, för David skulle låna den. Nu måste ja gå så jag slipper stressa sen, Hejs!

Kommentarer
Postat av: Malin

Ja gud ja, ibland går det alldeles för fort! Lycka till på dopet idag!

2008-06-21 @ 07:30:01
URL: http://mallemu.blogg.se/
Postat av: Jessica

Vi gjorde inget speciellt igår..Va bara hemma hos min föräldrar och åt midsommar mat och tog det lungt. Vi skulle åkt iväg men hoppade över det eftersom de va så kasst väder. Vad gjorde ni då?

2008-06-21 @ 11:27:35
Postat av: Emelie

Ja det är verkligen inte lätt när de börjar skrika när man är ute ensam. Inte lätt att bära och köra vagnen samtidigt och om man kör vidare med vagnen i tro att de ska lugna sig om det vaggas lite så känns det som att alla tittar på en och undrar varför man inte tar upp barnet. Antar att han lugnade sig, hörde inget barnskrik där inne iallafall =)

Jag läser på Swedenborg ja =)

2008-06-21 @ 15:58:34
URL: http://emeliexxx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback