Söndag 22/6

2008-06-22 10:05:01 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Morgon!

Idag har min lilla pluttis vart snäll mot sin mamma, han vaknade först runt 7 och va hungrig så då fick han en vällingflaska, och efter det somnade både han och jag om, och vaknade inte föräns nu, så nu är vi båda två utvilade för massa bus :) Precis varit och tagit mig en ipren, jag har mensvärk. Tur det finns hjälpmedel som tar bort värken, så jag slipper vara sur och grinig hela dagen.

Idag kommer min underbara underbara älskling hem, äntligen! Jag har saknat honom sjukt mycket, William med, imorse när vi satt i sängen så ropa han efter pappa och tittade så efter honom, så han kommer nog bli över lycklig när pappsen kommer hem, :) Nu får han inte åka bort på länge, det orkar vi inte! Det är jobbigt att sakna någon så mycket, men det ska bli skönt att få hem han nu :)

Idag ska jag & William tvätta, fast inte föräns i eftermiddag, sen kanske Åsa & Mulle kommer hit en sväng och leker med oss :) Det vore ju jätte skoj! :) Annars vet jag inte vad som händer, tror vi ska vara hemma iaf :) Orkar inte ta mig ut, vill ha en slapp söndag då det var så mycket ståhejj igår! 

Nu ska jag gå o leka med min underbara son, hejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback