Torp & Överby

2008-06-29 18:48:28 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu är vi hemma igen efter en shoppingtur på både Tort & Överby :) Va inne en sväng på Biltema, va ju ute efter att hitta en tuta till våran bil, men det fanns bara en kvar och eftersom volvo har fubbla tutor så sket det sig. Men vi hittade iaf en blöjhink, eller ah pedalhink som vi kommer ha som blöjhink, det återförsluter lukten lite bättre. Sen gick vi en sväng inne på Torp och kikade, va inne på lindex och fyndade på rean till William :) Det blev strumpor, 2 set tröja & byxa, och ett par badbralls med byggare bob på ;D hehe..

Sen åkte vi till Överby och gick o kikade lite, Älskling behövde en ny parfym, jag verkligen älskar den parfymen, den luktar så gått så det är nästan så man blir.. ja, haha! :) Jag shoppade ett nagellack :) Sen gick vi och kollade på tapeter, eftersom att vi bestämt oss för att tapetsera om här hemma, och tanken är att vi ska börja med Williams rum, sen vårat sovrum, och sen vardagsrummet. Köket vet vi inte om vi ska göra om än, men det funkar än så länge. Vi ska göra fondvägg dessutom, det kommer bli supersnyggt när vi väl är klara :)

Nu är vi hemma och slappar lite, lilleman ska ju sova om ca 1 timma, och då ska vi ha lite mamma pappa mys. Ska göra en jätte go grej med tacos, cheddarcheese dip, & grön Jalapeno, hoppas det ska smaka =)  hihi..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback