GÅRDAGEN

2008-03-01 14:18:15 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Helt lyckad , jag & jörgen satt hemma o groggade och hade det trevligt . Det va faktiskt skönt att det bara var jag och han som satt hemma för en gångs skull , brukar alltid vara nån annan med annars . Strax efter 23 åkte vi ner till Sand , kom fram en tjej som berömde mig för min Otroligt fina son , Sånt värmer att få höra :)

Jörgen köpte goa drinks till sin kära sambo , o sen minglade vi lite , Björn köpte världens äckligaste shot till mig , Minttu . :/ Jag håll på o kräkas ! Fyyy fan ! Men det botades med en drink :) Kvällen flöt på precis som den skulle . Sen vid kvällens slut så drack jag o Björn varsinn Marianne , den drinken e såååå god ! Satt även och samtalade med en kille om unga föräldrar , hmm att det samtalsämnet alltid kommer upp på tapeten?!

Sen bestämde jag & emma att vi MÅSTE ta o ses nu o kolla film lr ngt . Vi träffades oftare när hon bodde i Skara än vad vi gör nu , när hon bor i Trollis . Måste fixa det :P

Jag har CP ont i mitt öra , igår när jag badade så fick jag vatten lr ngt i örat så har det typ täppt igen så hör absolut ingenting på högeröra nu , skit jobbigt . Hör inte när folk pratar med mig så måste säga , VAAAAA?! hela tiden .. Men nu har jag vart på Apoteket o köpt revaxör o se om det ska hjälpa :)

Kommentarer
Postat av: Mia

Endel har rykte om sig vid tonåren.
Medans andra har rykte när de anländer till jorden- som er son- rykte om att vara världens finaste onge:) d är INTE dåligt!

2008-03-01 @ 15:34:28
Postat av: mezzie

Hmm, jaa björn och hans shotar... Vissa är så man undrar ibland ;-)
Härligt att ni hade kul igår ialf!
Kram

2008-03-01 @ 15:57:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback