Hemma Igen !

2008-03-18 22:49:44 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Nu är vi hemma i Trollis igen , Pappa Jörgen kom och hämtade oss i Sandhult .. När han kom så satte han sig o myste med sin son som han saknat jätte mycket , och vi väntade på att Christopher skulle komma hem så vi kunde börja göra Tacos , det va superduper gott . Och jag gissar på att Frida får en dunder frukost imorn : )

Sen begav vi oss hemåt , väl hemma fick William syn på gåstolen pappsen köpte , och han verkligen Älskade den , han tyckte den var hur rolig som helst , så den ska han få leka i , imorn ! Nattningen har han trilskats med , jag nattade han först o han somnade in , men vaknade efter en stund , så Jörgen natta om han o även då vakna han så jag stoppade om han på nytt , verkade som han somnade då .. Men ja man vet aldrig med Herr Buspelle!

Svängde förbi ICA MAXI innan med , och jag köpte mig en stor påse med godis , måste till affären imorn o köpa välling , såg till min stora förvåning att jag glömde Williams välling hos Frida =/ Hur klantig får man vara?

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Hoppas det löser sig med nattningen. Har hört att det kan hjälpa om man lägger ner en tröja som mamman har haft på sig så han får känna doften av dig och känner sig trygg. Kan vara värt att pröva kanske?!

2008-03-18 @ 22:54:35
URL: http://palmquiist.blogg.se
Postat av: HATERZ

in o cheCka vår blogg va väntaru på jalla!

2008-03-18 @ 23:09:31
URL: http://haterz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback