Promenad :)

2008-03-07 12:12:40 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Imorse gick vi upp vid 9 , guuud va trött jag va =/ Somnade dessutom på soffan igår . haha ^^ .. Efter vi ätit o gjort oss iordning gick vi ut för att träffa Elin & åsa :) Så skönt att få träffa dom få vänner man har , fast äkta då ! : ) Lite komiskt , men jag tror inte att jag knappt umgås med nån som jag umgicks med innan jag fick William . Man är väl inte lika intressant när jag har William med mig vart jag än går . Man vill man umgås med mig så får man William på köpet . Att bli gravid visar verkligen vems ens riktiga vänner är , tragiskt nog va det knappt en enda som stanna kvar , men det är inte min förlust !

Va på Hemköp o handlade lite , så Jörgen kan baka i eftermiddag ;) Ska bli gott med bullar :) köpte även lite goa chips & dip som vi kan gotta oss med ikväll (fy fan va jag e onyttig) men men , det är ju ändå fredag idag ;D William somnade precis när vi va utanför huset hemma , framåtböjd lilla busråttan! Så nu sover han fof så sött i vagnen , får se när han vaknar , o då ska han få rödspetta :)

Kommentarer
Postat av: Nina

Haha ja frågan är varför det blir så ? det blev så för mig också.. :/ har typ 1 riktig kompis kvar..det är lite tråkigt ändå. men men :S

2008-03-07 @ 12:20:06
URL: http://nijna.blogg.se
Postat av: Nina

Ja det är sant :) verkligen, annars är det något som saknas :)

2008-03-07 @ 12:39:46
URL: http://nijna.blogg.se
Postat av: Mia

jag stannade kvar=) och kommer säkert alltid göra, mig bliru inte av med så lätt..hihi.

2008-03-07 @ 16:49:31
URL: http://miamariah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback