Shopping!

2008-03-28 14:17:21 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag fjäskade jag till mig lite shopping av älskling :) Så ja dagen hittils har vi spenderat på Överby! Vi hittade inget till William på Beginners , men kikade lite på bilstolar då det snart är dags att lämna tillbaka Babyskyddet och han ska få en riktig bilstol , så nu vet vi iaf på ett ungefär vilken vi vill ha ! :)

Sen skuttade jag in på Gina och köpte ett linne , så nu är jag lite fin idag , fin för min son .. som slipper se Mamma i sletna kläder , ska försöka utöka min garderob nu i den mån jag kan , sen gick vi till h&m o älskling köpte sig ett par mjukisbralls & jag köpte mig en tjocktröja , det behövdes , sen gick vi till Maxi , ojag köpte saker till Tacosen ikväll : )

Precis när vi skulle åka kom jag på att jag va tvungen att ha tvättmedel eftersom jag ska tvätta i eftermiddag , plus tamponger eftersom jag snart ska ha äckliga vecken :/ Hatar det! men men , är man kvinna så är man tyvärr .
Nu ska jag däremot fixa iordning tvätten o städa efter min lilla gris , som grisat i köket !

Kommentarer
Postat av: Angelica

Äkliga veckan har jag inte haft sedan i sep 07 och jag är så lycklig för detta. Hatar att ha det och får alltid värsta pms humöret.

2008-03-28 @ 15:10:03
URL: http://angelicahakanssonling.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback