Nu gäller det, jag ska lyckas!

2008-05-23 16:07:41 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Det blev Överby en sväng, Jörgen skulle hämta sin mamma o systrar, så jag åkte med, fast hoppade av på överby och gick och träffade Åsa. Gick runt lite granna och sen kom jörgen och hämtade mig igen, då åkte vi till Sportlife och där tecknade vi ett träningskort för 12 månader. Så nu gäller det, jag är trött på denna äckliga kropp, så jag ska bli smalare, jag vill och jag kan, tänker inte ge mig förän jag uppnått mitt mål, att tycka om min kropp igen! Så nu kommer jag springa där borta så ofta jag kan.. :) Men då behöver vi barnvakt om jag o Jörgen ska träna ihop, men vi får kika på det, förhoppningsvis finns det ju någon som ställer upp!

Jag kommer nog att sätta 55 kg som mål, jag vill ner till den vikten, alltså ligger jag på 8 kg för mycket, 8 kilo som jag vill bli av med, spec magen och allt överhänget! Så på måndag börjar mitt nya liv, då ska jag shoppa nya skor som jag kan träna i, o nått plagg att ha med, Wish me luck?

Kommentarer
Postat av: carina

Barnvakt finns ju alltid det är bara att kolla hur jag jobbar. Nu måste det lagas mat varje dag nu kan man inte fuska längre det som man ska äta är 3 lagade mål mat om dagen , frukost en stadig, middag o kvällsmat och helst 2 mellanmål med sen kan man ju unna sig nåt gott nån gång. Lycka till

2008-05-23 @ 16:54:07
Postat av: Liza

Det var ju synd att jag inte viste att ni ville ha kort. Ni hade kunnat ta över mitt.. Men vet du någon som vill börja träna kan du säga till.. Jag har ju det billiga avtalet som var från början..

2008-05-23 @ 18:26:30
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: Angelica

Va kul det lät att börja träna!

Sj går jag inte efter vågen längre utan jag kör stenhårt på mått eftersom jag står still rätt lätt på vågen men i måtten går det neråt :-)

Så mät dig oxå för det är så kul och se varje cm man lyckas bli av med.

2008-05-23 @ 18:36:26
URL: http://jelikans.blogg.se/
Postat av: Mia

det kommer du klara galant Marie=) bara du tränar regelbundet kommer dom där 8 kg vara borta efter sommaren, det tror jag allt=)

jag gick ju ner 5 kg på bara 3 månader och jag tränade knappt:/

kämpa på:D

I believe in you:)



2008-05-23 @ 20:37:23
URL: http://miamariah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback