Saw IV

2008-05-03 23:21:31 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Det kom ingen liten kille hem till mamma idag , han sov över hos sin faster för dom ska ut o gå kl 7 imorn bitti på musikens dag , så då fick han stanna över natten , han kom hem med faster såklart och hämtade lite blöjjor och kläder o sånt , och pussade mamma och pappa godnatt ! Fast nu saknar jag min lilla kille JÄTTE mycket .

Mådde dessutom apa innan , va mycket därför han fick sova där med , mådde så illa :/ Men efter att jag fått i mig lite mat som min älskling så snällt gjorde iordning så mådde jag lite bättre , sen la jag mig o soffan och såg att Saw IV kom på TV1000 , så den har jag kikat på , rätt läskig film .. Jag har blitt så himla blödig efter graviditeten , gråter för minsta lilla , likaså till filmer , och ser jag nått läskigt på film så kan jag bli jätte rädd , visst är jag töntig?

Vi ska väl gå och lägga oss om ett tag , och imorn ska vi ta oss en välförtjänt sovmorron båda två! Älskipälski är ledig från jobbet imorn dessutom , skönt att få en dag med min favorit ♥ Inte så ofta man har det numera , eftersom han måste jobba så vi har tak över huvudet och mat på bordet!

Nu ska jag gå och vara social med min underbaring ♥ God Natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback