Ensam ikväll ..

2008-11-01 21:54:18 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Good Kväll! =)
Vi har haft en riktig mysdag här hemma, i förmiddags va vi ute på prommis hela familjen, gick till OKQ8 och hämtade ut Williams paket som kommit i paketet fanns den gröna barnkammarboken, en DVD med ramsor samt en filt med Laban på. Nu är det bara 4 barnkammarböcker som saknas, sen har vi hela samligen, och den ska jag ha! =) Sen gick vi till Hemköp och handlade för att kunna göra tacos, + att jag skickade iväg min mobil till Mobilakuten i Norrköping för service, hoppas verkligen att det ska gå fort så jag kan få tillbaka den snart..

Vi stannade hos faster Helen en stund för en kopp kaffe! William lekte med sina kusiner o hade skoj, sen blev det hem för att äta, mums va det! :) Efter det ringde Åsa och ville ta en liten prommis och det tackar vi ju inte nej till, fick även mina saker som jag köpte på sexpartyt jag va i September. Trosorna ja köpte satt som smäck, skit najs! =)

Jörgen är iväg och jobbar nu, i Grebbestad, så jag sitter här ensam ikväll.. Lite tråkigt är det faktiskt! men men, han behöver komma ut lite utan oss han med.. William ligger o sussar så sött i sin säng. Jag har precis kollat på Dansbandskampen, hade hoppats att Highlights skulle gått vidare istället för Scotts. men men, man kan inte få som man vill alla gånger. Jag har fortfarande ont i mitt öra =( får hoppas det släpper snart! Nej TV-time!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Highlights istället för Scotts ? haha Nej det skulle vara Scotts Och Highlights som skulle vidare =)

2008-11-01 @ 22:03:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback