Fredag 14/11

2008-11-14 10:59:45 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Halloj på er allihop =) William är feberfri idag.. =) Men, jag tippar att fått nån form amm magsjuka eller nåt, det är inte alls som det va sist gång, men han är kass i magen och allmänt sur och gnällig.. När jag kom in till han imorse vid 06.30 va hela han, och hela sängen full i bajs, så det va bara att hoppa in i duschen o duscha för hans del, och sängkläder fick kastas ner i en påse och sen tvättas.. Tur man hade en snäll granne som lät mig använda ena maskinen o tvätta hans grejjer, det värsta va ju att hans snutte blev drabbad.. Och har inte William sin snutte då går jorden under, den är allt för honom, så det har inte vart lätt att få han och sova, men nu sover han och pappsen igen..

Jag ska fortsätta och läsa min tidning som kom på posten idag "Föräldrar & Barn" Finns mycket roligt däri.. Jag hoppas innerligt att det inte är magsjuka han har, för det är inte jag så sugen på att få just nu, jag har annat för mig än ligga sjuk hemma. Vi har ju dessutom utvecklings samtal på dagis idag, men det får vi hoppa och boka om. Ifall vi bär på smittan oxå, vore det ju dumt.. men men.

Får ringa dit och prata med dom.. Annars blir det mest hemmamys som det vart hela den här veckan, börjar tröttna på att sitta inne mellan 4 väggar, fast å andra sidan är det inget fint väder ute heller. Men lite frisk luft hade ju inte skadat.. nejnej.. nu ska jag skutta till tidninge, vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Therese

Vad gott att febern har släppt, emn håller tummarna för att det inte är magsjuka. blä



Får tillägga att bloggen är mycket tjusig =D

2008-11-14 @ 11:51:57
URL: http://nuppi.blogg.se/
Postat av: Ulrika Jansson

Hoppas han snart blir bra :) men har man feber så kan man mkt lätt bli väldigt dålig i magen nästan som magsjuka. :( men men hoppas det blir bra snart :)

2008-11-14 @ 13:01:41
URL: http://ulllrica.blogg.se/
Postat av: Nathalie

snygg design

2008-11-14 @ 18:36:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback