Fredag 21/11

2008-11-21 14:48:21 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Dag =) Vilket underbart väder vi har.. Imorse när vi klev upp så va det fortfarande vitt på backen och solen sken.. Och det va minusgrader ute =) Kan det inte hålla sig så här nu, kanske komma lite mera snö så vi kan köpa en pulka till William o ut o åka, hur mysigt hade inte det varit? :) anw, så gick vi och lämnade William hos hans farmor när vi piggnat till för att åka till Göteborg, så han va hemma från dagis idag med.. Vi va nere på Bilia, och skiftade däck på bilen.. Då våra vinterdäck är värda aningen mer än sommardäcken, dom gick nig på sista visan så då gör det inget om dom sitter på bilen när den skrotas.. För vi har hittat en bil vi ev ska åka o kika på, och då medföljde inte vinterdäck .

Nu är vi iaf hemma, jag är i full gång med tvättandet, som tur va så va det inte så mycket tvätt idag, men jag tippar på att inte ens hälften kommer bli torrt ändå.. men men, då får man bara hänga det i lägenheten. Vet ni vad? Det flesta vet väl att Jörgen varit arbetslös sen typ Augusti till o från, men på måndag ska han på anställningsintervju, jag håller verkligen alla mina tummar och tår att dom ska erbjuda han ett jobb, vill inte leva fattigt mera, haha! =) Det skulle vara helt underbart om han kan få det =) Så hoppas ni med för våran skull?! :)

Ikväll ska vi bara mysa antar jag, kanske åker iväg o handlar nått gott när jag är klar med tvätten.. Vi måste ju även hämta William som är hos farmor, han går där borta o drar sig i örat och säger "Pappa, aj aj" han är så himlans gooo min plutt! Finns ingen bättre än våran William, världens underbaraste unge =) hihi.. Fast han är ju himlans busig den där Willepille :p hihi.. Nej nu ska jag plocka lite här hemma o köra igång en diskmaskin ^^ Vi hörs! =)

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Ja han är helt knäpp här haha =)

2008-11-21 @ 15:31:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback